Το Γραφείο Μας

Λογιστικό ΓραφείοΤο λογιστικό γραφείο μας ιδρύθηκε το 1992 με αντικείμενο την παροχή φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Σήμερα, με όπλα την πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την εξειδίκευση, έχουμε αναπτύξει ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών στοχευμένων στην Ελλάδα της κρίσης, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη μας, σε φορολογικά, λογιστικά και εργατικά θέματα.

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένες υπηρεσίες οικονομικού συμβούλου με βάση τα όσα υποδεικνύουν οι τρέχουσες συνθήκες, παρέχοντας πολύπλευρη, αξιόπιστη και αποτελεσματική υποστήριξη στους πελάτες μας. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την ένταξη σε επιδοτούμενα προγράμματα, τη ρύθμιση δανείων, την εξυγίανση επιχειρήσεων και την υποστήριξη – διαχείριση επενδυτικών σχεδίων.

Με γνώμονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και με πάθος και αγάπη για τη δουλειά μας, υπηρετούμε πιστά τις αξίες μας στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας το καλύτερο για τους πελάτες μας. Βλέποντας κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, επιδιώκουμε να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες γι’ αυτούς στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν το όραμά τους, να αντιμετωπίσουν κάθε σύγχρονη πρόκληση, αλλά και να οδηγηθούν με ασφάλεια στο δρόμο της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Στην πιο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, όπου οι φορολογικές εξελίξεις τρέχουν καθημερινά και τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, η έννοια της αμεσότητας αποτελεί προϋπόθεση και καθημερινή ανάγκη για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των απλών φορολογούμενων. Εμείς, από τη μεριά μας, δεσμευόμαστε ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε κάθε κρίσιμο βήμα τους. Γιατί πιστεύουμε ότι μόνον έτσι, μαζί και ενωμένοι, θα ξεπεράσουμε με επιτυχία το σκόπελο της κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύξαμε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο του διαδικτύου σε φορολογικά, λογιστικά και επιχειρηματικά θέματα, κυρίως όμως για να διευκολυνθεί η αμεσότητα με τους πελάτες μας. Φιλοδοξούμε να γίνει ένα χρήσιμο βοηθητικό εργαλείο για κάθε φορολογούμενο, αλλά και να καταστεί ένας δίαυλος άμεσης επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας.

Εκτός από αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών μας και των νέων του γραφείου μας, θα υπάρχει συνεχής φορολογική και λογιστική ενημέρωση για επίκαιρα θέματα, αρθρογραφία, αναλύσεις και απαντήσεις σε καθημερινά φορολογικά ερωτήματα, αρχείο νομοθεσίας, χρήσιμες εφαρμογές, βοηθήματα, ηλεκτρονικά έντυπα και πολλά άλλα. Η ιστοσελίδα μας θα ενημερώνεται διαρκώς, γι’ αυτό, μη λησμονείτε να την επισκέπτεστε συχνά!

Λουκάς Πατερόπουλος

Comments are closed