Πολιτική Ποιότητας

Πολιτική Ποιότητας Φοροτεχνικών, Λογιστικών ΥπηρεσιώνΤο γραφείο μας δραστηριοποιείται αδιάλειπτα στην αγορά από το 1992 στην παροχή φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Με άξονα την εμπιστοσύνη των πελατών μας έχουμε πετύχει μακροχρόνιες συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται καθημερινά το πελατολόγιό μας. Το δεδομένο αυτό μας υποχρεώνει σε συνεχή επαγρύπνηση και σε διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών μας, παρέχοντας ασφάλεια και σιγουριά στους πελάτες μας. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζουμε απαράβατα πολιτική ποιότητας που διέπεται από τις Αξίες μας, όπως:

  • η προσήλωση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών,
  • η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία,
  • η ακεραιότητα και διαφάνεια,
  • η εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια,
  • η συνέπεια κι ο επαγγελματισμός, καθώς και
  • η ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση πελατών και εργαζομένων.

Υπηρετώντας πιστά τις Αξίες μας επιτυγχάνουμε τον Στόχο και την Aποστολή μας και κάνουμε πράξη το Όραμά μας.

Στόχος μας είναι το γραφείο μας να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στις επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους απλούς φορολογούμενους στον καθημερινό τους αγώνα για επιβίωση, ευημερία και ανάπτυξη.

Αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Όραμά μας είναι το γραφείο μας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά για τη δημιουργία επιχειρηματικής αξίας μέσα από την παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου όχι μόνο το κόστος των υπηρεσιών αλλά και η ποιότητα αυτών αποτελεί καθοριστικό παράγοντα (αφού κάθε λάθος έχει πλέον τεράστιο οικονομικό κόστος), το γραφείο μας, αναγνωρίζοντας το ρόλο και την ευθύνη του έχει προσαρμόσει ειδικό τιμοκατάλογο. Οι τιμές μας αντιστοιχούν στο ελάχιστο δυνατό κόστος για την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών, χωρίς καμία έκπτωση στην προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη επαφή και για περαιτέρω ενημέρωση.

Comments are closed